Daca iti ceri iertare, esti curajos. Daca ierti, esti puternic. Dar daca uiti… esti fericit.

O sa sterg tot. Numar de telefon, email-uri, mesaje, poze. Tot. Nu vreau sa mai vad nimic din ceea ce-mi aminteste de tine.”
Ok. Sterge-le. La ce te ajuta asta atat timp cat nu poti sterge amintirile? Din cap, din suflet, din tine.
N-am sters niciodata nimic din ceea ce a fost legat de femeile pe care le-am cunoscut. Indiferent cat de mult sau cat de putin au reprezentat acele femei pentru mine. Mai descopar intamplator poze sau conversatii cu femei cu care amintirile sunt atat de sterse si indepartate incat fac eforturi sa mi le aduc in prezent cateva clipe.
Ne-am despartit. Sufar. Sunt trist.
Cu ce ma ajuta sa sterg pozele cu tine daca inca esti in mintea mea? Nu trebuie sa ma uit in telefon sa-ti vad chipul. E suficient sa inchid ochii. Imi dau timp sa ma vindec de tine, iar pozele din capul meu incep sa devina neclare. In fiecare zi, culoarea lor incepe sa stearga. Pana va ramane doar un contur. Apoi va deveni amintire. Daca ai insemnat mult pentru mine, nu-mi voi aminti zilnic de tine, dar nu te voi uita niciodata. Iar atunci cand voi dori sa-ti aduc amintirea in prezent, voi deschide o poza cu tine. Pentru ca n-am sters-o.
Asa ca, degeaba stergi cu un clic tot ceea ce iti aduce aminte de mine. Nu poti sterge momentele din viata ta din care m-ai lasat candva sa fac parte. Plangi, sufera, opreste-te. Atunci, poate, o sa-ti doresti sa nu fi sters pozele cu mine. Ca le-ai fi putut privi fara sa te doara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.