Eu, Scarlet si tu

Jurnalul unui Infidel si Scarlet Beauty StudioE timpul sa marturisesc. Am o noua iubita! De aproape o luna de zile imi ocupa toate dupa-amiezile. O cheama Scarlet si este rapitoare.
Ce business nou mai potrivit puteam sa incep decat unul care sa ma plaseze cu totul in mijlocul frumusetii feminine?
Mi-am deschis salon. De fapt nu e salon. Salon suna prea putin. Este un loc in care femeile intra frumoase si ies si mai frumoase. Un loc cochet si prietenos, in care eu sunt responsabil cu cafeaua si povestile, iar voi, cele care ii veti calca pragul, nu trebuie decat sa va lasati grijile la intrare, sa zambiti si sa va placa. De voi, de Scarlet si de mine.
Stiu ca deja va duceti la alte saloane, stiu ca sunt departe de unele dintre voi, stiu ca va este greu sa va lasati pe mainile unor oameni pe care nu-i cunoasteti. Dar mai stiu ca pot concura cu toate acestea. Va ofer un ambient incantator, o echipa profesionista, servicii ireprosabile si oferte de nerefuzat.
Dar ceea ce va ofer cu adevarat este zambetul si povestile dintre un vopsit si ora de manichiura sau dintre tuns si tratamentul cosmetic. Iar acestea cu siguranta nu vi le ofera salonul pe care il frecventati deja. Pentru ca, asa cum spun mereu, sunt singurul Infidel dintre barbati. Iar acum sunt Infidel cu salon de frumusete.
In concluzie, daca doriti sa petreceti o dupa-amiaza la finalul careia sa fiti mai frumoase si mai zambitoare decat sunteti, va astept la Scarlet. Nu stiu cand veti veni, dar atunci cand o veti face, eu voi fi acolo pentru voi.
Pentru cele care vor ajunge la Scarlet Beauty Studio, am creat oferte speciale, exclusive pentru prietenele Jurnalului. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este, ca atunci cand veti face programarea, sa-i spuneti fetei cu ochi albastri ca sunteti… ”Jurnaliste
E mult, e putin, e altfel, e totul? Habar n-am. Incercati!

Puteti viziona ofertele speciale aici: Oferte Scarlet pentru prietenele Jurnalului

 

2 Replies to “Eu, Scarlet si tu”

  1. Scarlet? Interesant. Din toate cate putin: rafinament sofisticat, aristocratic, dar si simplitate rustica, bruta, a pamantului; inteligenta si emancipare, dar si naivitate, poate chiar si un pic de inocenta; compromis, dar si nestramutare; aroganta, dar si umilinta; delicatete, finete si sensibilitate, dar si putere, incrancenare si forta; lux ostentativ, dar si privatiuni majore; rautate, invidie, razbunare, agresivitate, dar si recunostinta, incredere, apreciere, iubire ; a tuturor, dar a nimanui; vis, dar si realitate; Trup, dar si spirit. Femeie. Inspiratie. Motivatie.
    “Pe aripile vantului” …. daaa……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.