Gânduri de duminică…

Ganduri de duminica - jurnalul unui infidel
Uneori îmi doresc să fac schimb cu mine. Deşi ar fi un schimb injust. Mă întreb dacă mi-ar plăcea de mine. Mă gândesc cum ar fi să mă privesc. Să-mi iau un scaun de lemn, să-mi aprind o ţigară şi să mă uit la mine. Apoi să privesc zâmbetul femeilor care m-au iubit. Şi să-mi clătesc ochii cu lacrimile femeilor pe care le-am făcut să plângă. Să le simt durerea. Să le ascult ura. De ce sunt aşa? Am alungat femeile care mă puteau face să fiu altfel. Am iubit femeile pe care ar fi trebuit să le alung. Visul meu este să fiu cu o singură femeie. Dar dacă mi-l voi îndeplini… ce va urma după? Uneori îmi este teamă de mine. Simt atât de mult şi arăt atât de puţin. Poate ar fi trebuit să fiu singur. N-am ştiut niciodată cum e să fii singur. N-am fost în depresii, n-am zăcut în nefericire. Întotdeauna orgoliul mi-a alungat suferinţa. Iar mâinile altei femei mi-au şters lacrimile. Uneori mă simt atât de prins între mine şi dorinţa mea egoistă. De ce sunt aşa?… Mi s-a terminat ţigara.

5 Replies to “Gânduri de duminică…”

 1. Ce text frumos…..scris si cu sufletul. Multumesc!
  Iti doresc sa ti se indeplineasca visul!

 2. Nu ti-ar placea, dar nu prea cred ca ai si recunoaste asta! Ai fugi cum ai facut-o si acum!Meditatie de o tigara! Nu ai iubit niciodata cu adevarat! Sigur , asta daca ai fost sincer in ce scrii! Desi, eu cred ca uneori bravezi, si pot sa si inteleg asta! Nu aprob , dar e caracteristic unui tip orgolios! Si excelezi! De ce esti asa? Nu esti o exceptie! Sunt multi oameni asemeni, si nu numai barbati. Partea frumoasa e ca nu ai suferit, dar, va veni si reversul! Iubirea adevarata are la baza ei o mare prietenie, de care ai nevoie cand atractia dispare, cand copii pleaca si raman cei doi! Atunci, vei fii cu adevarat singur! Si nu te voi invidia!

 3. Foarte multa dreptate are Mihaela.Nu cred sa fi iubit vreodata cu adevarat.Esti ca si un balaur care inghite la nesfarsit tot ce prinde,si mai se si bucura de raul pe care l-a facut.Dar intr-o zi o sa-ti stea in gat si atunci sa te vad.

  1. Dorina,
   esti prea cruda cu el…eu nu am dorit sa fiu atat de radicala! Este o vorba in popor ,, fiecare pasare pe limba ei piere!” Sa fim mai generosi si mai buni cu semenii nostri!
   Eu ii doresc tot binele din lume…scrie frumos si sensibil, simplu si din suflet, si imi face placere sa impartasesc cu el atatea trairi! Si chiar cred ca mai si decoreaza!
   Ii doresc sa intalneasca FEMEIA cu majuscula, si, mai cu seama sa nu o intalneasca prea tarziu!

 4. majoritatea barbatilor nu pot pune suflet..
  noi femeile .in schimb ..punem intotdeauna suflet si ne framantam pt orice lucru..de aceea nu e bine sa ne implicam .pt ca noi suferim..ei foarte rar sufera..sunt majoritatea timpului nepasatori…indiferenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.